Docenten

IMG_2220

Marieke

Marieke is een bevlogen Yoga Alliance gecertificeerd senior Ashtanga yoga docente en oprichtster van YogaTemple.

Zelf heb ik kunnen ervaren (en nog) wat yoga voor je kan betekenen, een oneindig proces van bewustwording en thuiskomen in je eigen lichaam. Doordat ik vele opleidingen heb mogen bewandelen en niet te vergeten diep proces werk heb ik geleerd steeds meer te vertrouwen op mijn oneindig potentieel, iets wat iedereen heeft maar vaak niet meer mee verbonden is. Yoga zorgt dat je opnieuw de intieme relatie met jezelf kan terugvinden en herstellen. Dit dagelijks te ervaren geeft een verbinding die heel krachtig is en zorgt voor zoveel meer ontspannen. Die ruimte vind ik op mijn mat, stil zijn, ademen en bewegen, vooral in het moment mijn lijf te voelen op een diepere laag die de mind kan bevatten leer ik steeds meer mijn eigen kracht, zachtheid, rust en vrijheid ontdekken. Ik geloof dat dit voor iedereen mogelijk is, iedereen is uniek, met zijn of haar mogelijkheden. 

Mijn specialisatie is je te begeleiden in bewustwording trajecten, dit doe ik door met liefde en compassie maar ook een zekere drive naar jezelf te leren kijken en jouw unieke mogelijkheden te ontdekken. Alles wat je zoekt is er al, je hoeft alleen maar de weg terug te vinden.

In de afgelopen jaren heeft Marieke verschillende opleidingen en workshops gevolgd, bij ervaren internationale docenten , waaronder Clayton Horton, Shiva Rea, Simon Park, Twee Merrigan, Eddie Stern, Petri Raisanen, Sri O.P. Tiwari, Paul Dallaghan. Ook niet genoemde teachers hebben diepe indruk achtergelaten, met name diegene die mij op het yoga pad hebben gebracht en ondersteund.

Ondertussen blijft ze ontwikkelen door haar yoga studie te verdiepen met het volgen van opleidingen, workshops op het gebied van yoga en meditatie, ademtherapie, trauma verwerking, zelfontwikkeling in trauma/familie opstellingen en haar eigen dedicated yoga practice.

NIKKI Teacher/Workshop creator ( meer info volgt)

SELENE Teacher in opleiding/ Studio Host & Dagelijkse leiding ( meer info volgt).

LETTEKE Teacher (meer info volgt)

MARON: marketing/Co creator ( meer info volgt)

FLEUR Financiële administratie/beheer abonnementen ( meer info volgt)