Docenten

IMG_2220
Marieke

Marieke is een bevlogen Yoga Alliance gecertificeerd senior yoga docente en oprichtster van YogaTemple en eigenaar van mariekedijkstratherapie.

Zelf heb ik kunnen ervaren (en nog) wat yoga voor je kan betekenen, een oneindig proces van bewustwording en thuiskomen in je eigen lichaam. Doordat ik vele opleidingen heb mogen bewandelen en niet te vergeten diep proces werk heb ik geleerd steeds meer te vertrouwen op mijn oneindig potentieel, iets wat iedereen heeft maar vaak niet meer mee verbonden is. Yoga zorgt dat je opnieuw de intieme relatie met jezelf kan terugvinden en herstellen. 

Mijn specialisatie is je te begeleiden in bewustwording trajecten, dit doe ik door met liefde en compassie maar ook een zekere drive naar jezelf te leren kijken en jouw unieke mogelijkheden te ontdekken. Alles wat je zoekt is er al, je hoeft alleen maar de weg terug te vinden.

In de afgelopen jaren heeft Marieke verschillende opleidingen en workshops gevolgd:

Clayton Horton, Shiva Rea, Simon Park, Twee Merrigan, Eddie Stern, Petri Raisanen, Sri O.P. Tiwari, Paul Dallaghan, Mark Whitwell. Naast yoga teacher is Marieke trauma therapeut, coach en werkt met familie opstellingen gebaseerd op identiteitsgerichte psycho trauma therapie (Iopt).

NIKKI Teacher/Workshop creator 

Mathilde Hatha yoga en yin yoga restorative Teacher:

Mathilde geeft met haar vriendelijke en open energie met veel passie en toewijding yoga les. Haar lessen zijn afwisselend uitdagend, verzorgend en zacht. Uit eigen ervaring heeft ze kunnen doorvoelen dat yoga niet alleen goed is voor ons lijf maar ook onverwerkte emoties kan verwerken. Vele opleidingen heeft Mathilde gevolgd bij oa de Nieuwe yogaschool, ook heeft zij haar kennis uitgebreid met jongeren te werken met bijvoorbeeld stress gerelateerde klachten als eindexamen vrees. Bij Mathilde in les is haar zachtheid, openheid, kracht en kennis enorm uitnodigend en zal je met een ontspannen lijf en geest weer naar huis gaan.