Prijzen

Je kunt bij ons tegen verschillende tarieven yoga lessen volgen, ontdek wat bij je past!

Bij Yoga of Heart gaan we iets verder dan alleen yoga houdingen doen en zal veel aandacht gegeven worden aan mindfulness, bewustwording en adem, kleinere groepen en persoonlijk betrokkenheid is 1 van de onderscheidende eigenschappen van onze lessen.

Je kunt starten met de drie proeflessen of lekker een maandje uitproberen met de intromaand, deze zijn alleen niet te combineren. 

Ben je van plan elke week te komen dan is een ONBEPERKT  abonnement het goedkoopst. Alle lessen mag je dan gebruiken. Zo kan je je optimaal genieten van jouw favoriete yoga lessen.

Start met yoga 3 lessen €27,50 (3 weken geldig)

Intromaand            €49 (1 maand geldig)

Proefles                 € 12,50 (eenmalig)

Losse les               € 17,00

Onbeperkt.           € 55 (goedkoopst als je elke week komt)

Onbeperkt in depth €120 Alle lessen en 1 privé les per maand!

10 lessenkaart     €125 ( 12weken geldig) 

Inschrijfkosten     €17,50 (eenmalig)

* in het lesgeld zijn vakanties en sluiting ivm feestdagen verrekend. Gedurende vakantie zal dan ook een aangepast lesrooster zijn of sluiting.

 

🙏🏽 Mocht het financiële gedeelte een reden zijn geen yoga lessen te kunnen volgen dan staan wij heel open voor andere opties als in uitwisseling, donatie basis of andere invulling. Vraag naar Marieke voor de mogelijkheden. Deze optie geldt uitsluitend voor reguliere yogalessen en niet voor therapeutische sessies🙏🏽

Private classes & therapie sessies:*

Privé  Therapie sessie:   € 120 (90 minuten)  ** mocht een sessie langer duren dan 90 minuten dan wordt per half uur extra gerekend, uiteraard in overleg.

Privé sessie 2 personen: 10% korting op totale bedrag**

Telefonisch consult €35 (30 minuten)

PRIVATE YOGA CLASSES:*

Private yoga class: €90 ( 60 minuten)*

Half private yoga class: €45  (30 minuten)*

 * Voor alle privé sessies/private classes en therapie/coaching geldt bij afzeggen binnen 48 uur wordt 50% in rekening wordt gebracht, 24 uur van te voren het gehele bedrag. 

* Sessies dienen direct contant of via betaalverzoek te worden voldaan. 

**Lichaamsgerichte yogatherapie en coaching valt onder privé therapie sessie.

* algemene voorwaarden zijn van toepassing op bovenstaande en terug te lezen onder het kopje Contact, subpagina Algemene Voorwaarden