Prijzen

Bij YogaTemple gaan we iets verder dan alleen yoga houdingen doen en wordt ruim aandacht gegeven aan bewustwording, beweging en adem, kleinere groepen en persoonlijk betrokkenheid.

Je kunt bij ons tegen verschillende tarieven yoga lessen volgen, ontdek wat bij je past.

Prijzen:

Start met yoga 3 lessen €29,50 (3 weken geldig)

Intromaand            €49 (1 maand geldig)

Proefles                 € 15,00 (eenmalig)

Losse les               € 19,00

Onbeperkt           € 57 (goedkoopst als je elke week komt)

10 lessenkaart     €129 ( 12weken geldig) 

Inschrijfkosten     €19,00 (eenmalig)

In het lesgeld zijn vakanties en sluiting ivm feestdagen verrekend. Gedurende vakantie zal dan ook een aangepast lesrooster zijn of sluiting.

Ben je van plan elke week te komen dan is een ONBEPERKT  abonnement het goedkoopst. Alle lessen mag je dan gebruiken. Zo kan je je optimaal genieten van jouw favoriete yoga lessen.

 Mocht het financiële gedeelte een reden zijn geen yoga lessen te kunnen volgen dan staan wij open voor andere opties als in uitwisseling, donatie basis of andere invulling. Vraag naar Marieke voor de mogelijkheden. Deze optie geldt uitsluitend voor reguliere yogalessen en niet voor therapeutische sessies.

Private classes & therapie sessies:*

Privé  Therapie sessie:   € 135 (90 minuten)  ** mocht een sessie langer duren dan 90 minuten dan wordt per half uur extra gerekend, uiteraard in overleg.

Privé sessie 2 personen: 10% korting op totale bedrag**

Telefonisch consult: €35 (30 minuten)

PRIVATE YOGA CLASSES:*

Private yoga class: €70 ( 60 minuten)*

Half private yoga class: €40  (30 minuten)*

 * Voor alle privé sessies/private classes en therapie/coaching geldt bij afzeggen binnen 48 uur wordt 50% in rekening wordt gebracht, 24 uur van te voren het gehele bedrag. 

* Sessies dienen direct contant of via betaalverzoek te worden voldaan. 

*Lichaamsgerichte yogatherapie en coaching valt onder privé therapie sessie.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing op bovenstaande en terug te lezen onder het kopje Contact, subpagina Algemene Voorwaarden