Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:
∞ Start met yoga is eenmalig en te gebruiken binnen 4 weken, daarna kan worden overgegaan op abonnement en komen de inschrijfkosten erbij.
∞ Tijdens schoolvakanties geldt een aangepast rooster, waarbij YogaTemple maximaal 2,5 weken gesloten kan zijn, het abonnementsgeld is hierop aangepast, ook zijn alle lessen die vervallen door officiële vrije dagen gewoon in te halen bij ons!
∞ Betaling van het lesgeld werkt op basis van automatische incasso.
∞ Wanneer een les vervalt vanwege vrije dagen of vakantie dan is het mogelijk deze binnen 3 maanden in te halen. Inhalen bij Mysore geldt het aanvullende Mysore tarief.
∞ De minimale looptijd is 3 maanden ingaande op de eerste van de kalendermaand, bijvoorbeeld 15 januari lid, 3 maanden looptijd gaat in vanaf 1 februari. Wil je opzeggen gedurende de eerste drie maanden kan dit pas na het verloop van dit termijn en geldt het normale opzegtermijn voor de 1e van de maand.
∞ Afzeggen privé sessies minder dan 24 uur van te voren wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
∞ Workshops dienen van te voren betaald te worden, tot 1 week voorafgaand aan een workshop is kosteloos, minder dan 1 week wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
∞ Opzeggen is eenvoudig (na 3 maanden), schriftelijk en per mail vóór de 1e  van de maand, je abonnement stopt de eerstvolgende maand, het inhalen van lessen is na het stopzetten van je abonnement niet meer mogelijk.  Omdat YogaTemple flexibel is zijn er geen uitzonderingen mogelijk, opzeggen op de 1e van de maand houdt dus in dat je abonnement nog 2 maanden loopt, voorbeeld: 1 januari zeg je op, je abonnement vervalt dan 1 maart. Wordt toch je incasso gestorneerd, dan brengen we kosten in rekening van 10 euro, wordt deze ook gestorneerd, dan ontvang je nogmaals een herinnering, bij het niet nakomen van de contractuele verplichtingen zijn wij genoodzaakt het uit handen te geven. Het niet volgen van lessen houdt niet in dat de betaalverplichting vervalt, pas na opzegging vervalt de incasso, met inachtneming van het wettelijke opzegtermijn van 1 maand.
∞ Abonnementsvorm verminderen is mogelijk, mits schriftelijk ingediend per 1e van de kalendermaand, de opvolgende maand gaat deze aanpassing dan in.
∞ Tussentijds stopzetten is uitsluitend mogelijk indien dit medisch aantoonbaar is, bij alle overige zaken zoals bv vakanties kan je abonnement niet stopgezet worden.
∞ Lessenkaart is 6 weken geldig en kan niet worden verlengd, gemiste lessen kunnen gedurende de looptijd van de kaart afgenomen worden. Na 6 weken vervalt dit recht. Niet lessen afnemen geeft geen recht op restitutie.
∞ Tarieven kunnen jaarlijks in januari verhoogd worden.
* Maandbedrag is vast, Mysore is optioneel, je abonnement is eventueel uit te breiden met 2x Mysore class van 10 euro, dit kan je per maand bepalen, als je een maand wilt overslaan betaal je je vaste bedrag. Geen Mysore dan geldt het normale maandtarief.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW, deelname aan de lessen betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *