Marieke Dijkstra Therapie

Welke therapie geef ik en voor wie geschikt?

Samen tot de kern komen

Tijdens trauma opstellingen kijken we samen waar gevoelens, emoties en het vastlopen in oorsprong vandaan komen. Door deze gevoelens, het trauma en de overleving opnieuw te voelen, aan te kijken en vooral zien waar het vandaan komt, zorgt ervoor dat je verwerking kan toelaten, hernieuwde levenskracht ervaart en vooral leert te onderscheiden wanneer je vanuit trauma, overleving of vanuit het gezonde deel handelt en reageert. Het gezonde deel is vrij van beperking en heeft vertrouwen. Ik werk volgens de IOPT methode van Franz Ruppert.

IOPT betekent identiteitsgerichte psycho traumatherapie en is gebaseerd op de kennis en inzichten vanuit hechtingstheorie, psychotraumatologie en systemisch werken. In deze methode waarin we werken met opstellen van onder andere verlangen staat jouw identiteit centraal en werkt zeer diep en doeltreffend. Met als doel weer een constructief en gezond leven te leven.

Marieke gebruikt verschillende technieken tijdens de therapie sessies om onderliggende patronen bloot te leggen zodat je op een dieper niveau helder kunt krijgen waar je in vastloopt.

Hoe ziet een sessie eruit: tijdens een sessie hebben we altijd een voorgesprek, in dit gesprek bespreken we waar je vastloopt of nog geen helderheid in hebt. Waar je graag aan wilt werken en welke inzichten je nodig hebt om vrij van beperking, onrust, stress en spanning te leven.

Neem contact op met Marieke bel 06-42535320 of kijk op mijn site:
Meer informatie: https://mariekedijkstratherapie.nl