Lichaamsgerichte Yoga therapie/Persoonlijke begeleiding

Wat is lichaamsgerichte yogatherapie en voor wie geschikt?

Lichaamsgerichte yogatherapie/coaching is een ondersteund programma specifiek afgestemd op jou. Ik begeleid jou door middel van verschillende technieken opnieuw je lichaam weer te vertrouwen, verdieping en contact met jezelf te herstellen. Samen kijken we wat er gebeurt in jouw lichaam, signalen die je lijf afgeeft en ook hoe je vanuit patronen en of conditioneringen met jezelf omgaat, daardoor kan je op een gezonde manier weer verbinding maken met je lichaam en geest of noem het hartcentrum. Stap voor stap mag je vanuit het denken weer terug gaan naar voelen. 

Yoga is bewustwording en niet zozeer beweging, als je kan ademen kan je yoga doen. Ervan uitgaande dat adem dus vrij en altijd toegankelijk is ga ik je leren deze levensenergie opnieuw te ontdekken en zodanig te verbeteren dat je je prettiger in je vel voelt zitten. Niet alleen gebruik ik yoga maar ook trauma en familie opstellingen om vanuit zielsniveau zelf te zien waar je vastloopt. We kunnen oneindig in het zelfde kringetje rondlopen totdat je ziet waar dit vandaan komt. Dit hand in hand samen geeft een totaal pakket aan tools, begrip en helderheid. Het verschil is dat er niet wordt gezegd wat je moet doen maar dat je het zelf doorhebt! Ook als je naar huis gaat kan je altijd contact opnemen nav de sessies.

Alle vormen van trauma, fysiek of mentaal hebben zich ergens in het lichaam genesteld, hierdoor kan je op een bepaald moment in je leven “vast” lopen, onverklaarbare pijn, slapeloosheid, paniekaanvallen en angsten of terecht komen in de bekende burn out. Dat is het moment dat het lichaam krachtig vraagt om aandacht, iets in het lichaam wil gehoord worden maar vaak weten we niet hoe we naast de reguliere zorg ervoor kunnen zorgen dat het lichaam en mind kunnen herstellen. Door je oa je ademhaling opnieuw te leren gebruiken en te verlengen kalmeert je fysieke en subtiele lichaam, het lichaam wordt weer voelbaar, vertrouwen gaat groeien en leer je op een bewuster niveau om te gaan met prikkels, patronen en stress situaties.

Neem contact op met Marieke via contactformulier op de site of bel 06-42535320.

Kosten zijn terug te vinden onder het kopje ‘tarieven’.