Therapie/Persoonlijke begeleiding

Welke therapie geef ik en voor wie geschikt?

Marieke gebruikt verschillende technieken tijdens de therapie sessies om onderliggende patronen bloot te leggen zodat je op een dieper niveau helder kunt krijgen waar je in vastloopt.

Ik werk met trauma opstellingen, bewustzijn technieken en spiegelen van emoties en patronen. Tijdens een opstelling maak je opnieuw contact met je onderbewustzijn, ons lichaam bestaat ook uit celgeheugen waarin onverwerkt trauma ligt opgeslagen. Door deze naar ons bewustzijn te brengen worden patronen helder en duidelijk zodat je uit de bekende vicieuze cirkel kan stappen doordat je nu helder hebt waarom je vastloopt. Je gaat herkennen wanneer je uit overleving en of trauma reageert, het doel is dit vanuit je gezonde deel waar te nemen, het effect daarvan is dat je ziet wat er bij je gebeurt, je lichaamsreactie leer te herkennen zodat je voorkomt vanuit oude patronen te reageren.

Vaak worden klachten behandeld zonder de diepere kern aan te raken. Juist de kern is van essentieel belang om trauma en psychische en of lichamelijke klachten te verzachten of zelfs te verhelpen. Er is maar 1 manier en dat is die kern en oorzaak opnieuw helder te krijgen.

Hoe ziet een sessie eruit: tijdens een sessie hebben we altijd een voorgesprek, in dit gesprek bespreken we waar je in vastloopt of nog geen helderheid in hebt. Besproken wordt oa je gezinssituatie, verleden en zienswijze. In dit gesprek zal ik steeds benoemen wat ik zie en of dit klopt. Vaak zijn we niet bewust hoe we onbewust reageren.

In trauma gerelateerde sessies werken we altijd met het gezonde deel, trauma deel en overleving strategie├źn. Door middel van een verlangen of vraagstuk op te stellen wordt helder waardoor je steeds vastloopt en wat je te doorvoelen hebt in bepaalde stukken. Het unieke van dit werk is dat het altijd maatwerk is en er geen opgelegd behandelplan volgt, het werk doe je helemaal zelf waardoor je leert zeggenschap te nemen over jouw eigen unieke leven.

Neem contact op met Marieke via contactformulier op de site of bel 06-42535320.

Kosten zijn terug te vinden onder het kopje ‘tarieven’.