Lichaamsgerichte Yoga therapie/Persoonlijke begeleiding

Wat is lichaamsgerichte yogatherapie en voor wie geschikt?

Lichaamsgerichte yogatherapie/coaching is een ondersteund programma specifiek afgestemd op jou. Ik begeleid jou door middel van verschillende technieken opnieuw je lichaam weer te vertrouwen, verdieping en contact met jezelf te herstellen.

Samen kijken we wat er gebeurt in jouw lichaam, signalen die je lijf afgeeft en ook hoe je vanuit patronen en of conditioneringen met jezelf omgaat, daardoor kan je op een gezonde manier weer verbinding maken met je adem, lichaam en geest.

Yoga is bewustwording en niet zozeer beweging, als je kan ademen kan je yoga doen. Ervan uitgaande dat adem dus vrij en altijd toegankelijk is ga ik je leren deze levensenergie opnieuw te ontdekken en zodanig te verbeteren dat je je prettiger in je vel voelt zitten.

Niet alleen gebruik ik yoga maar ook trauma en familie opstellingen om vanuit zielsniveau zelf te zien waar je vastloopt.  Het verschil met andere therapie vormen is dat er niet wordt gezegd wat je moet doen maar dat je het zelf doorhebt! Ook als je naar huis gaat kan je altijd contact opnemen nav de sessies.

Neem contact op met Marieke via contactformulier op de site of bel 06-42535320.

Kosten zijn terug te vinden onder het kopje ‘tarieven’.