Lichaamsgerichte Yoga therapie/Persoonlijke begeleiding

Wat is lichaamsgerichte yogatherapie en voor wie geschikt?

Lichaamsgerichte yogatherapie/coaching is een ondersteund programma specifiek afgestemd op jou. Ik begeleid jou door middel van verschillende technieken opnieuw je lichaam weer te vertrouwen, verdieping en contact met jezelf te herstellen. Samen kijken we wat er gebeurt in jouw lichaam, signalen die je lijf afgeeft en ook hoe je vanuit patronen en of conditioneringen met jezelf omgaat, daardoor kan je op een gezonde manier weer verbinding maken met je lichaam en geest of noem het hartcentrum. Stap voor stap mag je vanuit het denken weer terug gaan naar voelen.

Yoga is niet alleen goed bij bijvoorbeeld herstel na operatie of blessures, maar ook mentaal heeft de wijsheid van yoga positief effect. Samen gaan we aan de slag met versterkende oefeningen, gesprekken en een programma die ook thuis te gebruiken is.

Alle vormen van trauma, fysiek of mentaal hebben zich ergens in het lichaam genesteld, hierdoor kan je op een bepaald moment in je leven “vast” lopen, onverklaarbare pijn, slapeloosheid, paniekaanvallen en angsten of terecht komen in de bekende burn out. Dat is het moment dat het lichaam krachtig vraagt om aandacht, iets in het lichaam wil gehoord worden maar vaak weten we niet hoe we naast de reguliere zorg ervoor kunnen zorgen dat het lichaam en mind kunnen herstellen. Door je oa je ademhaling opnieuw te leren gebruiken en te verlengen kalmeert je fysieke en subtiele lichaam, het lichaam wordt weer voelbaar, vertrouwen gaat groeien en leer je op een bewuster niveau om te gaan met prikkels, patronen en stress situaties.

Neem contact op met Marieke via contactformulier op de site of bel 06-42535320.

Kosten zijn terug te vinden onder het kopje ‘tarieven’.